HV-E5 Daisy hangoskönyv lejátszó

Írta ekkor
In / 0 comments

79000 Ft

Elfogyott

Cikkszám: BAS-006 Kategória:

Leírás

Az újonnan debütáló HV-E5 Daisy lejátszónk örökölte elődje majdnem minden jó tulajdonságát. Ami pedig gyengesége volt, azon sokat dolgoztunk. Fejlesztettünk a CPU sebességén annak érdekében, hogy nagyobb teljesítményre legyenképes. Az új HV-5 lejátszóba jónéhány új, innovatív megoldást integráltunk. Fő célunk az, hogy növeljük a felhasználói élményt, eleget tegyünk a végfelhasználói igényeknek.

Ismerje meg az új készülék által nyújtott felhasználóbarát, könnyen használható HV-E5 Daisy élményt.

Főbb tulajdonságok:

Magyar Vocalizer Mariska beszédhaggal rendelkezik.
Képes időponthoz rendelt hangos emlékeztetők kezelésére.
Kis súly, kompakt tervezés (107x48x17mm). Mivel kényelmesen hordozható, felhasználóink számára mindenhol és mindenkor biztosítja az igazi kikapcsolódás örömét.
A HV-E5-öt is a nagyszerű Yamaha kimeneti IC-vel látták el, ami nagyszerű hangteljesítményt garantál.
Sokkal gyorsabb végrehajtási sebesség: A 960 MHZ-es processzor kétszer gyorsabb teljesítménnyel bír a HV-SEN01 teljesítményéhez képest. Ez drasztikus reakcióidő csökkenést tesz lehetővé.
Számos fájlformátumot támogat, mint például: Daisy 2.0, 3.0,TXT, HTM, HTML, MHT, Microsoft DOC, DOCX, EPUB, PDF, EBK, EBD, EBE, LRC, stb. A legtöbb audiótípust támogatja, sőt a videóba ágyazott hangot is gond nélkül lejátsza.
A beépített 8 GByte-os memóriával, és a bővíthető TF-kártya lehetőséggel akár 40 GByte tárhelyet is biztosíthatunk anyagaink számára.
Egyedülálló FM jeltovábbítási lehetőség, ennek segítségével akár egy egyszerű FM-rádióval is hallgathatjuk anyagainkat, amelyeket a HV-E5 készülékünkön tárolunk.
Integrált iránytű, amely tájékoztat minket, mely irányba nézünk.
Lehetőség van külső mikrofon használatára felvételeink készítéséhez. Támogatja a vonalbemenetről történő felvételt is.
Az olvasási élmény fokozására háttérzenét is bekapcsolhatunk.

A HV-E5 készülék még sok más egyéb nagyszerű funkció mellett rendelkezik ébresztőórával, időzített bekapcsolási lehetőséggel.