Lenovo HT06 TWS Bluetooth+töltő tok

Írta ekkor
In / 0 comments

9800 Ft

4 készleten

Cikkszám: E-0185 Kategória:

Leírás

Élvezze a kiváló minőségű hangzást és a megbízható Bluetooth 5.1 csatlakozást.A Lenovo HT06 TWS fejhallgatóval újra felfedezheti kedvenc zenéit, és az akkumulátor hosszú élettartamú. A strukturált zajszűrés segít átvágni a zajt, az ergonomikus kialakítás pedig páratlan kényelmet biztosít.

Viszlát, idegesítő zaj

A fejhallgató kiváló minőségű mikrofonokkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a kényelmes telefonbeszélgetéseket és strukturális zajszűrést biztosítanak. A HT06 hatékonyan kiküszöböli a felesleges háttérzajokat, így elfelejtheti a zavaró zajokat, és biztos lehet benne, hogy beszélgetőpartnerei könnyedén meghallják Önt.

Gyors és zökkenőmentes kapcsolat

A modern Bluetooth 5.1 gyors, stabil és megbízható átvitelt biztosít akár 10 méteres távolságon keresztül is. Emellett csökkenti az energiafogyasztást és szinte nullára csökkenti a késleltetést. Így kényelmesen játszhatsz játékokat vagy nézhetsz tévésorozatokat. Sőt, amikor kinyitja a tokot, a fejhallgató automatikusan csatlakozik a tárolt eszközéhez.

Egy érintéssel vezérelheted

A beépített érintőképernyőkkel sokkal könnyebben kezelheti a fejhallgatót. A megfelelő számú érintéssel például szüneteltetheti a lejátszást, folytathatja a lejátszást, megszakíthatja a kapcsolatot vagy válthat dalokat. Ha nincs kéznél a telefonod, vagy csak nem akarsz érte nyúlni, ez a funkció biztosan jól fog jönni!

Hosszú üzemidő

A fejhallgató üzemideje egyetlen feltöltéssel eléri a 4 órát. A mellékelt tok használatával a HT06 körülbelül 4-szer tölthető fel teljesen. Ez összesen akár 20 órányi zenehallgatást biztosít kedvenc zeneszámaiddal! A fejhallgató feltöltése körülbelül 1-2 órát vesz igénybe.

Széles körű kompatibilitás

A kompatibilitási problémák csak kellemetlen emlékké válnak. A Lenovo HT06 fejhallgató tökéletesen működik a legtöbb népszerű Bluetooth-eszközzel. Sikeresen csatlakoztathatja többek között okostelefonjához, táblagépéhez, laptopjához vagy számítógépéhez.

Kényelmes használat

A gondosan átgondolt ergonomikus kialakításnak köszönhetően a fejhallgató tökéletesen illeszkedik a fülébe anélkül, hogy kiesne, és biztosítja az Ön által megálmodott kényelmet. A Lenovo segítségével addig hallgathatsz zenét, ameddig csak akarsz, anélkül, hogy aggódnál a kényelmetlenség vagy a fáradtság miatt. A HT06 emellett rendkívül stílusos – elegáns kialakítása sok felhasználónak tetszeni fog.