Változás a Láthatár Bolt megközelíthetőségében

Írta ekkor
In Egyéb / 0 comments

Villamosközlekedés augusztus 15-18. között

Augusztus 15-e, szombat és 18-a, kedd között a villamosközlekedés az alábbiak szerint módosul (ebben az időszakban még zajlik a Bosnyák téri vágányhálózat-átépítés is):

  • A 3-as villamos rövidített útvonalon, a Gubacsi út / Határ út és Kőbánya alsó vasútállomás (Kápolna utca) között közlekedik. A Mexikói út és Kőbánya alsó vasútállomás között a meghosszabbított útvonalon közlekedő 3-as jelzésű pótlóbusszal lehet utazni, amely a villamossal megegyező útvonalon halad, és amelyre a Mexikói útnál és Kőbánya alsó vasútállomásnál is a buszvégállomáson, a közbülső szakaszon pedig a 32-es, a 85-ös és a 162-es busz villamosmegállókkal párhuzamos megállóiban lehet felszállni.
  • A 62-es és 62A villamos ebben az időszakban hétköznapokon nem közlekedik. A 62-es pótlóbusz hétköznapokon meghosszabbított útvonalon, Rákospalota, MÁV-telep és Kőbánya alsó vasútállomás között jár a villamossal megegyező útvonalon. A pótlóbuszra rákospalotai végállomásán a Kolozsvár utcában, a villamosvégállomás mellett, Kőbánya alsó vasútállomásnál pedig a buszvégállomáson, a Tóth István utca és a Fűrész utca között a villamosmegállóban, a többi megállóban pedig a 32-es, a 85-ös és a 162-es busz villamosmegállókkal párhuzamos megállóiban lehet felszállni.

Augusztus 19-e, szerdai naptól újra megközelíthető a Láthatár Bolt a Bosnyák tér és az Örs vezér tere felől is a megszokott módon villamossal.